Toiminta

Yhdistyksen hallitus kokoontuu 6-9 kertaa toimikaudessa, riippuen tapahtumien määrästä ja hallituksen jäsenten aktiivisuudesta. Yhdistyksen toiminta on jo usean viimeisen vuoden ajan ollut lähes yksinomaan hallituksen jäsenten aktiivisuuden varassa. Hallitus on keskuudessaan yrittänyt miettiä mm. yhteisöllisyyttä lisääviä tapahtumia perheille (ystävänpäivä-luistelu, kevättapahtuma, taikurishow), informatiivisia luentoja huoltajille, erilaisia rahankeräys muotoja sekä luokille (joulumyyjäiset, buffet vuorot) että yhdistykselle (buffet-toiminta).

Yhdistys lahjoittaa perinteisesti stipendit, joilla palkittaan opettajiston valitsemat oppilaat kouluvuoden aikana osoitetusta erityisestä ahkeruudesta. Yhdistys jakaa myös hymypatsaat, kunkin luokan keskuudestaan valitsemalle; esimerkillisille, iloisille ja auttavaisille tytölle tai pojalle (1/luokka).

Karamzinin koti ja koulu ry on Suomen vanhempainliiton ja KoKoEspoo ry :n jäsen.

Löydät meidät myös Facebookista.

PDF-tiedostoKKK yhdistyksen säännöt.pdf (1.1 MB)
Karamzinin koti- ja kouluyhdistyksen säännöt