Karamzinin koti ja kouluyhdistys ry:n vuosikokous

16.9.2021 klo 18:00

Karamzinin koti ja koulu ry:n vuosikokous 16.9.2021

Hyvä Karamzinin koululaisen vanhempi,

Lämpimästi tervetuloa Karamzinin koti ja koulu ry:n vuosikokoukseen.

AIKA: torstai 16.9. klo 18

PAIKKA: Karamzinin koulun ruokala

tai TEAMS: Teams-kokoukseen saat kutsun sähköpostitse. Ota yhteyttä meihin yhdistyksen sähköpostin kautta: karamzin.kk@gmail.com

Tule sinäkin mukaan yhdistyksen toimintaan – kuulet ensimmäisten joukossa koulun kuulumiset, voit vaikuttaa koulun toimintaan ja ennen kaikkea pääset osaksi innostunutta KKK-ryhmää.

Vuosikokouksessa valitsemme koti- ja kouluyhdistykselle uuden hallituksen ja suunnittelemme tulevan kauden toimintaa. Toimimme yhdessä koulun henkilökunnan kanssa ja kaikkien Karamzinin koulun oppilaiden iloksi.

Yhdistyksen toiminnan jatkumiseksi olisi tärkeää saada mukaan uusia vanhempia, joten toivottavasti näemme juuri sinut paikan päällä tai linjoilla. Kokouksia pidetään harvemmin kuin kerran kuussa, ne eivät ole pitkiä, eivätkä vaadi suurta työmäärää vaan usein pelkkä läsnäolo riittää.

Koti- ja kouluyhdistys on koulun ja kodin yhteistyötä edistävä toimija, jonka jäseniä koulumme oppilaiden vanhemmat ovat. Lisätietoa yhdistyksestä saat osoitteesta: https://karamzininkotijakoulu.yhdistysavain.fi/.

Liity myös seuraamaan Karamzinin koti ja koulu Facebook-sivua.

Paikan päälle saapuvia muistutamme vallitsevien koronaohjeistuksien noudattamisesta (maski, turvavälit jne.).

Nähdään vuosikokouksessa!

Karamzinin koti ja koulu ry:n hallitus

Hanna, Kirsi, Saara, Liisa, Johanna, Tiia, Samira, Heli